Stalen trap

Wilt u een stalen trap met  balustrade op maat laten maken? Of bent u op zoek naar een stalen trap met houten, eiken of roostertreden? Dan bent u bij Hazeleger Metaal aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in het ontwerpen, produceren en monteren van stalen trappen. Dit doen wij vol passie en met uiterste precisie. Of u nu op zoek bent naar een stalen steektrap, spiltrap, wenteltrap, balustrade of draaitrap, wij hebben het. Onze jarenlange ervaring, oog voor detail en onze uitstekende service, maken ons een ijzersterk bedrijf.

Wij bieden stalen steektrappen, spiltrappen, wenteltrappen, balustrade, draaitrappen, bordestrappen en meer

Wanneer u besluit een stalen trap op maat te laten maken, wilt u dat deze voldoet aan al uw wensen en behoeften. Hazeleger Metaal staat voor kwalitatief vakmanschap, heldere communicatie en goede service. Precies wat u nodig heeft als u een stalen trap met trapleuning op maat wilt laten maken. Of u nu kiest voor een stalen steektrap, bordestrap, spiltrap, wenteltrap, draaitrap of balustrade, wij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect in uw woning of bedrijfspand past. Wij geloven dat we met heldere en open communicatie een prachtig product voor u kunnen neerzetten, perfect aansluitend bij uw visie. Hierbij overtreffen wij uw verwachtingen maar al te graag, zodat u een stalen trap heeft waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Stalen trap met balustrade op maat laten maken

Wilt u een stalen trap met trapleuning op maat laten maken en heeft u specifieke wensen? Wij hebben een voorliefde voor maatwerk en houden van een uitdaging! Voor ons is dan ook geen project te groot of te complex en we gaan maar al te graag aan de slag met unieke ontwerpen. Een klantgerichte benadering staat hierbij voorop. Daarom luisteren we goed naar uw wensen en dromen betreffende een stalen trap en geven u hierbij graag deskundig advies over de mogelijkheden en kosten ervan. Bij Hazeleger Metaal begrijpen we dat het moeilijk is om het eindresultaat te kunnen visualiseren op het moment dat de stalen trap nog niet klaar is. Misschien vindt u het lastig om in te schatten hoe een stalen trap met houten-, eiken- of roostertreden eruit zal komen te zien. Daarom maken wij van elke trap of balustrade een 3D-tekening. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw stalen trap inclusief traptreden er op maat uit zal komen te zien. 

Stalen trap met houten- of roostertreden

Wanneer u een stalen trap op maat laat maken, zal u ook gaan nadenken of u de traptreden wilt gaan afwerken met houten- of roostertreden. Eikenhout is hierin een van de mogelijkheden. De keuze zit hem voornamelijk in het gebruiksgemak en natuurlijk de uitstraling. 

  • Wanneer u kiest voor een stalen trap met houten treden, dan krijgt uw trap een warme en klassieke look. Houten treden zijn er in verschillende houtsoorten, bijvoorbeeld eiken treden, beuken treden of marantie treden. Ook kunnen de treden voorzien worden van antislip profielen. Met bijvoorbeeld eiken treden krijgt u een luxe en robuuste uitstraling. Eik heeft namelijk een mooie nerfstructuur in het hout. Het is een duurzaam materiaal dat lang meegaat, eiken traptreden zijn dan ook slijtvast. De houten treden zijn zeer comfortabel om op te lopen, omdat ze minder koud aanvoelen dan staal. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vervangen, mocht u op een later moment toch nog besluiten een andere afwerking te wensen.
  • Een stalen trap met roostertreden geeft een industriële en moderne uitstraling. Vaak hebben de roosters een open structuur, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik. Regen, sneeuw en andere neerslag kunnen namelijk gemakkelijk door de roostertreden vallen. Ook slipgevaar wordt hierdoor voorkomen. Maar een stalen trap met roostertreden vind u niet alleen buiten, ook in industriële lofts en bedrijfspanden zie je ze vaak terug.

Wanneer u een stalen trap op maat laat maken en hierbij een passende traptrede zoekt, is het verstandig eens na te denken over wat u uit wilt stralen: van modern, tot tijdloos en klassiek, ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Hazeleger Metaal adviseert u graag over de mogelijkheden.

Metalen trap Hametko

Wat is de prijs van een goedkope stalen trap?

De prijs van een (goedkope) stalen trap varieert enorm en is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u een standaard stalen trap? Of bent u juist op zoek naar een op maat gemaakte stalen trap met trapleuningen en balustrades? We bieden enorm veel opties, van een prachtige stalen wenteltrap tot een industriële balustrade trap, tot een functionele bordestrap steektrap tot een sjieke spil- of draaitrap. En wilt u een stalen trap met houten, eiken of roostertreden? De kosten zijn geheel afhankelijk van wat uw wensen en behoeften zijn. 

Omdat de kosten zo variëren is het belangrijk om goed te weten naar wat u op zoek bent. Om een duidelijk inzicht te krijgen in de prijs van een (goedkope) stalen trap, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze team van deskundigen luistert graag naar al uw wensen en dromen betreffende een stalen trap. Op basis van uw behoeften kunnen wij u meer vertellen over de kosten en de mogelijkheden ervan. Uiteraard is de offerte altijd vrijblijvend.

Stuur ons een berichtje

Neem contact op voor een stalen trap

Bij Hazeleger Metaal kunt u kwalitatief vakwerk verwachten. Altijd met een uitstekende service en persoonlijke betrokkenheid. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige goedkope stalen trap, een draaitrap of een steektrap bordestrap met industriële look, wij denken graag met u mee. Ook wat betreft de afwerking van uw stalen trap bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij een ruime keuze in traptreden. Onze expertise in maatwerk maakt dat wij in oplossingen denken en dat geen enkele opdracht te ingewikkeld is voor ons.

Wilt u meer weten over de kosten van een stalen trap, of heeft u andere specifieke vragen over de mogelijkheden betreffende een trap? Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies. Neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomtrap. U kunt ook het formulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur geopend.