Over Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek

Over Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek

Hazeleger Metaal, gevestigd in Kootwijkerbroek, is specialist in de productie van metalen componenten en stalen trappen. Ons toegewijde team van vakmensen is technisch ijzersterk en vol passie voor het vak. Dit zorgt voor ijzersterke resultaten. We omarmen innovatieve metaalbewerkingstechnieken, werken met grote precisie en zijn in staat om zelfs de meest complexe producten in eigen huis te produceren. Dit garandeert hoogwaardige kwaliteitsproducten die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen en eisen.

Familiebedrijf in metaal

We zijn een authentiek familiebedrijf dat gedreven wordt door vakmanschap. Ons toegewijde team ontwikkelt zich doorlopend, zodat we met innovatieve en nieuwe technieken werken. Van het ontwerp tot het installeren of opleveren van het voltooide eindproduct, bij Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek bieden we alles onder één dak. Al meer dan 40 jaar leveren we metalen componenten, van maatwerk tot serieproductie en van prototypes tot eindproducten. Kwaliteit, service en goede communicatie dragen we hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Hazeleger Metaal?

Kwalitatief Vakwerk

Wij leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Elk product dat onze werkplaats verlaat, is met zorg vervaardigd en voldoet aan de strengste normen.

Heldere Communicatie

Bij Hazeleger Metaal staat transparante communicatie centraal. We luisteren naar uw behoeften, adviseren waar nodig en houden u gedurende het hele proces op de hoogte.

Persoonlijke Betrokkenheid

U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij elk project. We gaan graag een stap verder om uw verwachtingen te overtreffen.

Uitstekende Service

Onze klantenservice is van topniveau. We streven naar optimale tevredenheid en staan altijd voor u klaar, ook na de levering van uw producten.

Vakmanschap en maatwerk

Of u nu behoefte heeft aan een enkel metalen component of een volledige serie stalen trappen, bij Hazeleger Metaal bent u aan het juiste adres. Kies voor vakmanschap, heldere communicatie, persoonlijke betrokkenheid en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom Hazeleger?

  1. Kwalitatief Vakwerk
  2. Heldere Communicatie
  3. Persoonlijke Betrokkenheid
  4. Uitstekende Service

 

Scholier of Opzoek naar een baan?

Wij zijn altijd opzoek naar talent.

Onze klanten