Maatwerk Trap voor Kommer Motors

Je bent hier:

Trap als eyecatcher bij Kommer Motors

Bij Kommer Motors draait alles om passie voor motoren. Sinds 2018 zijn ze gevestigd in een modern pand in Kootwijkerbroek, waar bij binnenkomst direct je aandacht wordt getrokken door een unieke, op maat gemaakte trap. We spraken met Johan Kommer, eigenaar van Kommer Motors, over de trap zijn ervaring met de makers: Hazeleger Metaal uit Kootwijkerbroek.

 

 

 

 

Op maat gemaakte trap

Het nieuwe pand van Kommer Motors werd vijf jaar geleden gebouwd, inclusief een nieuw ontworpen trap naar de eerste verdieping. Johan legt uit: “We hadden de keuze uit verschillende ontwerpen, maar kozen uiteindelijk voor een brede, gebogen trap die perfect past bij de entree van onze speciaalzaak.”

 

Uniek architectonisch ontwerp

De trap is ontworpen door een architect, met als doel een uitnodigende entree te vormen voor de motorzaak. “Het moest niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch bijdragen aan de uitstraling van onze winkel,” merkt Johan op. “Met de gebogen vorm en de brede treden oogt de trap mooi en nodigt het bezoekers uit om naar boven te lopen.”

 

Onderhoudsvrij en duurzaam

De trap is gemaakt van degelijk materiaal dat de dagelijkse schoen- (en klomp)bewegingen opvangt zonder slijtage te vertonen. Johan is tevreden over de kwaliteit van de trap: “We hebben er in vijf jaar nauwelijks omkijken naar gehad. We stofzuigen het eens per week en maken het af en toe schoon, en dat is voldoende.”