Werken bij Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek

Bij Hazeleger Metaal

Kootwijkerbroek werken we op een laagdrempelige manier. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheid. We doen het samen en geven je de vrijheid om je werk zelf in te vullen. Onze aanpak is flexibel. Alle medewerkers staan meteen voor de klant klaar.

Ontwikkeling en scholing

Bij Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek kun je jezelf verder ontwikkelen. Naast lasdiploma’s bieden we certificeringen aan zoals VCA, heftruckcertificaten en eventueel benodigde rijbewijzen. We organiseren ook tekencursussen en bijscholingen. Zo blijf je altijd bijleren.

Sfeer

De sfeer bij Hazeleger Metaal in Kootwijkerbroek is gezellig en gemoedelijk. We zijn betrokken bij elkaar en werken met korte lijnen. We zijn geen hiërarchische organisatie. We werken hard met z’n allen, maar maken ook plezier. Op vrijdag aan het einde van de dag eten we samen in onze mooie kantine. We organiseren vaak uitjes, barbecues of bezoeken samen een beurs.

Moderne technieken en apparatuur

Onze werkplekken zijn modern en goed uitgerust voor het bewerken van alle verschillende metalen. Elke werkplek heeft voldoende en de juiste machines. Dit zorgt voor veel variatie in je werk. Je bent niet beperkt tot één taak. Je maakt je werk van begin tot eind zelf. Dit maakt het werk veelzijdig en interessant.

Betrokkenheid

Bij Hazeleger zijn we allemaal betrokken bij het bedrijf. Soms moet je een stap extra zetten, maar je krijgt er veel voor terug. Als er iets extra moet gebeuren, doen we dat met z’n allen. We zijn een team en doen het samen.

Solliciteren

Bij ons draait het niet om je CV of sollicitatiebrief. Het gaat om wie je bent en of je bij ons past. We zoeken mensen met gezond verstand, die niet lullen maar poetsen, en die gezelligheid waarderen. Iemand die betrokken is bij het team en bereid is om samen de klus te klaren.

Jong Team

Ons team is jong en dynamisch. We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

 

Wil je bij ons werken? Kom dan gewoon eens langs en maak kennis met ons. Bij Hametko draait het om jou en hoe jij bij ons past. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Solliciteren?