Fire prevent Kootwijkerbroek

Je bent hier:
Fire-prevent-kootwijkerbroek3

Trappen in stijl voor Fire Prevent BV

Hazeleger leverde trappen met eikenhouten treden en stalen leuningen voor het volledig verbouwde pand van Fire Prevent in Kootwijkerbroek. 

Fire Prevent is gespecialiseerd in brandbeveiliging, advies, projecteren, preventie en opleidingen. Hun bedrijfspand in Kootwijkerbroek onderging in een paar jaar tijd een volledige verbouwing. Het oorspronkelijke gebouw werd fors uitgebreid en de leslokalen werden verruimd. Fire Prevent schakelde een architect in om de bouwtekeningen uit te werken en regisseerde het bouwtraject vervolgens zelf samen met een aannemer en Hazeleger. “In het ontwerp dat de architect maakte zaten diverse trappen, die aansloten bij de stijl van het gebouw. Dit betekende dat het zwarte staal en het eikenhout dat ook op andere plekken in het pand terugkomen in de stijl van de trappen verwerkt moesten worden”, vertelt directeur Jan Hazeleger. Hij kijk tevreden terug op de samenwerking met Hazeleger. “Het was gemakkelijk schakelen met Hazeleger. Alle afspraken kwamen ze na en de communicatie verliep vlot.”

 

een knap staaltje inmeetwerk

Toen de trappen werden ingemeten moest de vloer nog worden afgegoten, de toplaag van de vloer ontbrak nog. Jan: “Het was een knap staaltje inmeetwerk van Hazeleger, want het was echt millimeterwerk. De trappen pasten precies.” Over het eindresultaat is hij zeer te spreken: “De trappen zijn helemaal in de stijl van het interieur en de kwaliteit is goed. Hazeleger is een bedrijf dat echt met je meedenkt. Ik weet zeker dat – als er een probleem zou zijn – ze alles laten vallen om je te komen helpen.” Hij vervolgt met een grijns: “Maar ze maken hun trappen zo goed dat dit niet nodig is.”